Toimintasuunnitelma

TOIMINTASUUNNITELMA 2020

YLEISTÄ

Hiihtojaosto on mukana Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämässä kaksivuotisessa (2019-2020) Seuratuki -hankkeessa yhdessä Suur-Savon alueen seitsemän muun urheiluseuran kanssa. Yhtenä tavoitteena on seurayhteistyön tiivistäminen maakunnan alueella.

TAVOITTEET

Hiihdon harrastajamäärän kasvu ja yhteistyön tiivistämien eri lajien kanssa

Lasten ja nuorten hiihto- ja valmennustoiminnan kehittäminen

HARJOITUS- JA VALMENNUSTOIMINTA

Vastuuhenkilö Arto Tilaéus

Kannustetaan hiihtäjiä hankkimaan oma henkilökohtainen valmentaja

Syys- ja talvikaudella ohjatut harjoitukset viikoittain

Kesäkaudella yhdet ohjatut harjoitukset viikossa

Lasten hiihtokoulu 4-13-vuotiaille

LEIRITYS KAUDELLA 2020

Tanhuvaaran Sporttileiri (piiri/HS-leiri)

Syys-Sporttileiri, Tanhuvaara (piiri/HS-leiri)

Hiihtoleiri Leppävirralla / hiihdon yleisharjoittelu

Hiihtoliiton ja piirin leirit (Minisompa, Hopeasompa ja Tehoryhmä) ryhmiin valituille

KILPAILUTOIMINTA

Osallistutaan:

Aluemestaruuskilpailut

Piirimestaruushiihdot

Maakuntaviesti ja Minimaakuntaviesti

Kansalliset ja piirikunnalliset hiihtokilpailut

SM-kilpailut; Hopeasompa, KLL, Veteraanien SM

Hopeasomman aluekarsinnat

Rakettiviesti

Järjestetään:

PM-Kinkkuhiihdot

Kansalliset hiihdot

RU-cup

Olemme mukana tuottamassa ostopalveluina: Hippo-hiihdot, koulun hiihtokilpailut, kunnan mestaruushiihdot, Lipposhiihto, maakuntaviesti ja minimaakuntaviesti.

TALOUS

Talkootoiminnalla on merkittävä osuus hiihtojaoston taloudellisessa toiminnassa. Lisäksi pyrimme saamaan rahaa myös erilaisia tapahtumia järjestämällä, esim. hiihtokoulu sekä mahdollisia valmennuskoulutuksia yhteistyössä Suur-Savon hiihto ry:n kanssa. Muita tulonlähteitä ovat ostopalvelusopimukset kunnan kanssa, osanottomaksut sekä kahviomyynti.

TIEDOTUSTOIMINTA

Tulokset, tiedotukset ja ilmoitukset tiedotetaan Rantasalmen lehdessä, seuran nettisivuilla ja facebookissa. Erityisesti nettisivuja hyödynnetään tiedottamisessa mahdollisimman paljon.

MUU TOIMINTA

Hiihtojaosto vastaa omalta osaltaan Harjupirtin huolto- ja kunnossapidosta sekä järjestää virkistystoimintaa mahdollisuuksien mukaan muiden toimijoiden kanssa.

Järjestetään hiihtokauden päättäjäiset