Tähtikilpailut la 25.11.2023

Palkintopöytä on valmiina. Tervetuloa kisoihin!

Tervetuloa Rantasalmen Urheilijoitten Taitoluistelijoitten järjestämiin Tähtikutsukilpailuihin SuurSavohallille, Rantasalmelle 25.11.2023!

 

Jäähallin edessä on maksuton parkkipaikka sekä jäähallin ja urheilukentän välissä lisää parkkipaikkaa.

Pääoven jälkeen heti hallin aulassa on Info-piste, jonne toivotaan luistelijoitten ja valmentajien ensiksi ilmoittautuvan ja varsinkin viimehetken poisjäännit ilmoittaa!

SuurSavonjäähalli on melko kylmä, joten varaa hallilla oleiluun lämmintä asustetta mukaan. Urheilukeskuksen yhteydessä eri rakennuksessa oleva ryhmäliikuntatila on lämmintä veryttelytilaa, mutta jäähallin katsomoitten tasanteet ja takaosa on kylmää veryttelyaluetta.

Kahvio sijaitsee jäähallin toisessa kerroksessa. Kahvio on lämmintä tilaa. Kahviossa on myös arvanmyynti sekä sarjojen palkintojen jaot.

 

SuurSavonjäähallin ovet aukeavat klo 8:00.

Kahvio aukeaa klo 8:00 ja palvelee kisojen loppuun asti. Kahviossa käy maksuvälineenä käteinen ja maksukortti.

Urheilukeskuksen ryhmäliikuntatilan ulko-ovella on ovivahti ajalla klo 8:15–15:00.

Arpoja myydään kahviossa alkaen klo 8:30 ja myynti päättyy klo 16:30 tai kun arvat loppuvat. Maksuksi arvoista käy käteinen tai korttimaksu.

Info-pisteestä valmentajat saavat kahvilipun, joka on käytettävissä koko kahvion aukiolon ajan.

Info-pisteestä valmentajat saavat myös ruokalipun, joka on käytettävissä kahviossa ruokailun aikana klo 11:30-13:30!

Ensiapupiste, jossa sairaanhoitaja paikalla, toimii Info-pisteen ja tuloskonttorin yhteydessä jäähallin pääoven aulassa. Jään vieressä olevassa kuuluttamossa on myös ensiaputarvikkeita saatavilla.

Huom! Luistelijalla/valmentajalla on oltava mukana varakopio musiikista (USB-muistitikku) jään laidalla!

 

Huom! Kisoissa noudatetaan joustavaa aikataulua, joten seuraattehan kisan nettisivuilta ilmoituksia mahdollisista aikataulujen muutoksista kisapäivän aikana.