Curling

Syyskuusta maaliskuun lopulle kestävän jääkauden aikana curlingin vakiovuorot ovat torstai-iltaisin klo 19-21 sekä perjantai-aamuisin 9-11. Harjoituspelien lisäksi kauden aikana pelataan torstaivuoroilla Rantasalmen puulaakisarjaa, johon osallistuu kaudella 2019-20 ennätykselliset kahdeksan joukkuetta. Vakiovuorojen harrastajat ovat lähinnä Rantasalmelta ja Savonlinnasta. Curlingharrastus on ollut käynnissä Rantasalmella vuodesta 2006 alkaen. Aktiivisimmat joukkueemme osallistuvat useimpiin kotimaisiin turnauksiin ja lähinnä seniorien SM-tason kilpailuihin. Mikäli laji kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä curlingjaoston vastuuhenkilöihin tai tule hallille vuorojen aikaan. Erityisesti junioreista ja naispelaajista meillä on puutetta. Vaikka toimintamme on ollut viime vuodet mukavassa kasvussa, loputtomiin emme voi olla vain ukkojen laji.

Jäävuorot nähtävillä SuurSavohallin sivuilla. Rantasalmen Suursavohallin sivuille pääset seuraavasta linkistä www.suursavohalli.net/

Valtakunnallisesta curlingtoiminnasta vastaa Suomen Curlingliitto, jonka jäsenjärjestö myös Curling Rantasalmi (eli RU:n curlingjaosto) on. Curlingliiton kotisivuilta löydät lisätietoa lajista kattavammin. Liiton tulospalvelusivujen kautta voit seurata eri harrasteturnauksia, curlingin SM-kilpailuja sekä paikallissarjoja, kuten vuosittaista Itä-Suomen curlingsarjaa, jossa rantasalmelaisetkin ovat mukana.