RUMA

 

Tervetuloa Rantasalmen Urheilu- ja Metsästysampujien kotisivuille!

 

Valaistus on asennettu Pillesuon ampumaradalle ! Nyt sinullakin on mahdollisuus harjoitella monipuolisesti iltaisin ampuma-aikojen puitteissa.

Metsästäjäliiton Suur-Savon piirin sivuilta löydät mm. ajankohtaista tietoa, koulutuksia ja kilpailut.

Metsästäjäliiton sivuille pääset tästä linkistä.

S 15 Sarjan Suomen mestaruus on ratkennut!  Kuvassa Aapo Melonen tuulettaa ansaitusti korkeimmalla kivellä.
SM joukkuepronssi, kuvassa RUMAn Eemil ja Aatu Melonen

Yllä paloja Ikaalisten Hirvenjuoksun SM kilpailusta 2017. Myös muissa kilpailuissa RUMAlaiset pärjäsivät hyvin, tulokset löytyivät lähes viikoittain paikallislehdestä.

RUMAlla on nyt myös omat sivut facebookissa, löydät ne nimellä Rantasalmen Urheilu- ja Metsästysampujat - RUMA

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Uudet numeroliivit saimme käyttöömme helmikuussa 2020. Kiitos sponsoreille Kuoma, PEL-tuote ja Neste Rantasalmi.

Saimme uudet numeroliivit käyttöömme talvella 2020. Sponsoreina Kuoma, PEL-tuote ja Neste Rantasalmi.

Kuoma

"Kuomiokoski Oy, tuttavallisemmin Kuoma, on vuonna 1928 perustettu kenkä- ja lastenvaatevalmistaja, jonka tuotteissa yhdistyvät suomalainen osaaminen, mukavuus, laadukkuus ja käytännönläheisyys.  

Kuoma toimii Etelä-Savossa Kuomiokosken kylässä ja Mäntyharjulla, ja lisäksi Kuomalla on vientiosasto Vantaalla. Kaiken kaikkiaan Kuoma työllistää yli 100 henkilöä Suomessa. 

Vuosien saatossa kertyneen ammattitaidon ja kuluttajaymmärryksen myötä Kuoma-tuotteet on suunniteltu sopimaan täydellisesti pohjoiseen ilmastoon ja erilaisiin käyttötarkoituksiin vuoden ympäri. 

Kuoma on sinulle, joka arvostat suomalaista osaamista ja ammattitaitoa."

PEL-tuote

"PEL-Tuote sai alkunsa 30 vuotta sitten niittosilppureiden torvista, joita tehtiin niihin varaosiksi. Varsinaisen sysäyksen uudenlaiseen yritystoimintaan synnytti kivenkeräyskoneet, joita yritys alkoi valmistaa vuonna 1997. Räätälöidyt kivenkeräyskoneet keräävät tehokkaasti kivet pellolta ennen kylvöä tai kylvökseltä ja ehkäisevät näin muiden peltokoneiden kulumista ja rikkoutumista. Peltokäytön lisäksi kivenkeräyskoneita voidaan käyttää teiden kunnostamisessa, golf-kentillä ja viherrakentamisessa. Tänä päivänä Kivi-Pekka tuotemerkin alla on kivenkeräyskoneiden lisäksi lautasmuokkaimet, nurmijyrät ja multivaattorit.

Tunnuslauseemme ”Suomalaista osaamista Suomen kivisimmiltä pelloilta” kuvastaa erinomaisesti yrityksemme ajattelu- ja toimintatapaa. PEL-Tuote Oy:n toimitilat sijaitsevat Rantasalmella järvien ja peltojen keskellä. Kiviset pellot ja vaihtelevat korkeuserot luovat vaativan testiympäristön tuotteillemme jo suoraan tehtaan ovelta. Maatalouden tarpeet hyvin tunteva ammattitaitoinen henkilökunta ja korkea käytettävien komponenttien kotimaisuusaste takaavat asiakkaillemme laadukkaan Suomalaisen tuotteen."

Neste Rantasalmi

Neste Rantasalmelta löydät monipuoliset huoltomopalvelut.