PILLESUON AMPUMARATA

Pillesuon ampumaradan käyttö

Pillesuon ampumaradalle on myönnetty 10.11.2021 toistaiseksi voimassaoleva ympäristölupa, joka sisältää uudet toiminta-ajat, jotka ovat voimassa toistaiseksi.

Toiminta-ajat

- hirvenjuoksu- ja luodikkorata: ma-pe klo 9-20, la-su klo 9-18

- pienoiskiväärirata: ma-su klo 9-21

- muut radat: ma-pe klo 9-21, la-su klo 9-19

Ampuminen on kielletty juhla- ja pyhäpäivinä (uudenvuodenpäivä, loppiainen, pitkäperjantai, pääsiäislauantai, pääsiäispäivä, toinen pääsiäispäivä, helatorstai, vappupäivä, äitienpäivä, helluntaipäivä, kaatuneiden muistopäivä, juhannusaatto, juhannuspäivä, pyhäinpäivä, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä).

 

Ampumaradan turvallisuuteen, huoltoon ja ympäristöön liittyvistä asioista vastaa ampumaratavastaava Markus Tilaeus, p. 045 1137711

Ampumaradan varaukset ja laskutus toiminnanohjaaja Erkka Sistonen, 040 5331992 tai rantasalmi@rhy.riista.fi

Ampuja, muista noudattaa ampuma-aikoja, turvallisuusohjeita ja pidäthän paikat siistinä. Kerää hylsyt ja käyttämäsi taulut.

Älä virittele radalle tilapäismaaleja, maalipurkit ja peltikannet eivät kuulu tälle radalle. Muista, että olet vastuussa jokaisesta ampumasti laukauksesta ja tälläisiin maaleihin ammuttaessa myös kimmokevaara on ilmeinen.

 

Nyt kannattaa etsiä kaapista asevaljaat ja sauvat sekä sukset!

Pillesuon ampumaradalla on tehty valaistus 100m ulkoradalle.

Tämä mahdollistaa harjoittelun myös pimeän aikana ampumaradan ampuma-aikojen puitteissa. Valot toimivat omasta kytkimestä, joka löytyy ampumapaikalta valaisintolpasta. Ota oma hirvitaulu mukaan!

Valaistus on riippumaton latuverkoston valo-ohjauksesta. Muista siis sammuttaa valot, kun poistut radalta!

 

 

Pillesuon ampumaurheilukeskusta sponsoroi vuosittain Lumme Energia. 

"Toimintamme perustuu vahvaan läsnäoloon ja luottamukseen. Meillä on jo 100 000 tyytyväistä asiakasta ja noin 40 osaavaa asiantuntijaa, ja katsomme vahvasti eteenpäin niin Suomessa kuin Pohjoismaissakin. Vankat ja pitkät juuremme ovat Järvi-Suomessa ja haluamme tuoda tuoreen ajattelumme kaikkien suomalaisten ulottuville. Kun kohtaat jonkun meistä, haluamme näyttää sinulle millaisia uusia ulottuvuuksia sähkömme voi tuoda sinun elämääsi tai toimintaasi."

Lue lisää Lumme Energiasta tästä linkistä.