HIRVENJUOKSU

Alla olevasta osoitteesta pääset Hirviurheilu.com-sivustolle, josta löydät kaikki kilpailut.

M viestin SM-kultaa, joukkueessa Marko Pekurinen, Onni Paasonen, Aapo Melonen ja Lasse Kuitunen
N viestin joukkue, sijoitus 7. Joukkueessa Maikki Kokkonen, Tiina Paasonen ja Elisa Helasniemi
M viestin palkintojenjako. Kaikki mitalit Itä-Suomeen, 1. Suur-Savo, 2. Pohjois-Savo, 3. Pohjois-Karjala
S17 SM-hopeaa Aapo Meloselle
S17 mitalikolmikko
S13 joukkuepronssia Suur-Savolle, joukkueessa Eerik Melonen, Aatu Melonen ja kuvasta puuttuva Ilona Pekurinen

Hirvenjuoksun SM-kisat käytiin Ilomantsissa 2.-4.8.2019. Miesten viestissä Suur-Savoon tuli kultaa, mukana joukkueessa RUMAn Aapo Melonen. Lisäksi Aapo otti S17-sarjassa henkilökohtaisessa kisassa hopeaa ja S13-sarjan pronssijoukkueessa mukana oli Aatu ja Eerik Melonen. Kaikki tulokset löytyvät hirviurheilu.com-sivustolta.

Itä-Suomen mestaruuskisat käytiin Ilomantsissa 13.7.2019. Kilpailu oli samalla SM-esikisa. RUMAlle menestystä tuli 5 mitalin mitalla, 1 mestaruus ja 4 3.sijaa.

Hirvikävelyn SM-kilpailu, metsästäjäsarja. Jukka Melonen 4.sijalla.

Hirvikävelyn SM-kilpailut järjestettiin Vesannolla 3.8.2018. Menestystä seuralle tuli metsäsäjäsarjassa Jukka Melosen 4.sijan myötä.

Lisäksi Suur-Savon piiriin tuli S13-sarjassa kultaa Ilona Pekuriselle.

Hirvenjuoksun SM-kilpailu. S15-sarjassa Aapo Melonen 3.